0 of 0 for ""

SWECO planerar ny satellitstad i Kina

September 29, 2006 | Press release

SWECO ska upprätta en översiktsplan för ett nytt affärscentrum i Tianjin New Town, 12 mil sydost om Peking. Uppdragsgivare är Tianjin Real Estate Development Group.

Tianjin är en av Kinas snabbast växande industristäder inom petroleum, flygplanstillverkning, kemisk produktion och medicintillverkning. En ny stadsdel, Tianjin New Town, skapas nu för att möta tillväxten och fortsatt utveckling. SWECO FFNS uppdrag är att designa centrumstrukturen och ett nytt affärsdistrikt för 50 000 människor på en 9 kvadratkilometer stor yta.

– SWECO FFNS finns sedan 2001 på den kinesiska marknaden där vi fortsätter att få uppdrag som bidrar till Kinas utveckling. Vi skapar goda relationer där vårt namn förs fram som ett starkt internationellt arkitektföretag och som en pålitlig samarbetspartner, säger Jan Mattsson på VD på SWECO FFNS.

Uppdragsgivare är Tianjin Real Estate Development Group som är den största fastighetsutvecklaren i Tianjin. SWECO FFNS har tidigare genomfört projekt i städerna Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, Tianjin, Shenyang och Beijing.

Attached information

Anna Elisabeth Olsson

Head of Press and Public Affairs